الكبده الاسكندرانيه
صفحة 1 من اصل 1
الكبده الاسكندرانيه
الكبده الاسكندرانيه |:
______________
المقادير |:
________
نصف كيلو كبده كندوز البلدى - نصف راس ثوم مفروم - فلفل احمر - شطه - حلقات بصل رفيعه - ربع كوب ليمون - بهرارت - كزبره ناشفه
الطريقه |:
_______
نحضر الطاسه وبها الزيت ثم نشوح الكبده جيدا وتترك على نار هادئه حتى يخرج ماءها تقريبا (ربع ساعه)
ثم نضيف البصل والفلفل ونضع الملح والبهارات والفلفل الاحمر ونقلبهم جيدا
ترفع من على النار ونضيف ليها الليمون وتغرف فى طبق مسطوح وتقدم مع سلطه طحين وخضراء وشيبس
وبالهنا
______________
المقادير |:
________
نصف كيلو كبده كندوز البلدى - نصف راس ثوم مفروم - فلفل احمر - شطه - حلقات بصل رفيعه - ربع كوب ليمون - بهرارت - كزبره ناشفه
الطريقه |:
_______
نحضر الطاسه وبها الزيت ثم نشوح الكبده جيدا وتترك على نار هادئه حتى يخرج ماءها تقريبا (ربع ساعه)
ثم نضيف البصل والفلفل ونضع الملح والبهارات والفلفل الاحمر ونقلبهم جيدا
ترفع من على النار ونضيف ليها الليمون وتغرف فى طبق مسطوح وتقدم مع سلطه طحين وخضراء وشيبس
وبالهنا
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى